GADIS BAYAR RM4,600 BUAT LELAKI YANG SANGGUP HAMILKAN DIRINYA

Seorang remaja perempuan, Rosemarie Catidral atau dikenali juga dengan nama Shane Marie Gamboa, menulis kenyataan di facebook yang kemudian menjadi tular setelah menyatakan bahawa, ‘Sesiapa yang dapat menghamilkan dirinya akan dibayar sebanyak 20,000 peso.’

“Selamat pagi kepada semua orang .. saya akan pulang ke rumah pada tahun ini dan saya berharap untuk mempunyai anak sudah .. Walaupun tanpa suami .. selama aku mempunyai anak, saya akan menjaga dia / dia .. ada sesiapa di sini yang sanggup mendapatkan saya hamil? Orang yang tidak steril dan mampu menghamilkan saya .. saya tidak akan menuntut apa-apa tanggungjawab dan anda tidak akan mempunyai untuk berfikir bahawa anda mempunyai anak dengan saya kerana saya akan membayar anda .. Saya lebih suka seorang budak lelaki yang adalah tinggi , tampan sekurang-kurangnya, dan berkulit putih .. Sebaik sahaja saya hamil, saya akan membayar P20, 000 seperti tawaran .. itu adalah kontrak .. Terima kasih .. saya akan menghantar sini lagi sebaik sahaja saya kembali ke Filipina .. ”

Rosemarie menjadi perhatian ramai kerana ingin tahu sama ada kenyataannya adalah benar atau hanya gurauan semata-mata.

Setelah disiasat, dia mempunyai dua nama di laman sosial facebook dan didapati mencipta dua ‘laman peminat’ di akaun peribadinya. Ada juga yang mengatakan bahawa Rosemarie bekerja di Arab Saudi.

Sumber: lipasterbang.net

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*