LELAKI TERIMA 67 JAHITAN DI KEMALUANNYA KERANA CUBA MEMASUKAN KEMALUANNYA..

Singapura – Seorang lelaki terima 67 jahitan di kemaluannya kerana cuba memasukan kemaluannya kedalam Tiram yang dibeli diri sebuah pasar raya,

lelaki yang berasal dari Hougang, Singapura itu mengalami kecederaan teruk di kemaluan berikutan tindakan gilanya itu yang mahu beronani dengan tiram.

Minggu lepas ada kejadian yang lebih kurang sama berlaku di negara itu yang mana seekor ketam telah menyepit “kemaluan” seorang wanita.

Pada hari tersebut, ketika pulang dari tempat kerja mangsa dikatakan telah pergi di sebuah pasar, dan telah membeli tiram tersebut kerana rupa tiram itu sama seperti kemaluan wanita.

Menurutnya lagi ketika berada di pasar dia cuma membeli sebiji sahaja tiram dan mahukan saiz yang paling besar, walaupun pembelian tersebut diragui oleh penjual makanan laut tersebut tetapi dia tetap berjaya mendapatkannya.

Ketika berada di rumah, lelaki itu cuba memasukan kemaluanya ke dalam tiram tersebut dan ketika dia leka sedang beronani dengan tiram itu, berlaku kesilapan menyebabkan kemaluan mangsa terkena pada bahagian sisi yang tajam dan keras sehinggakan kemaluannya berdarah.

Mendengar jeritan dari mangsa, jirannya datang untuk melihat keadaan mangsa dirumah, ketika jirannya membuka pintu rumah, jirannya gagak terkejut kerana darah mengalir dari kemaluan lelaki itu.

Menurut jiran mangsa lelaki itu sedang menahan kesakitan dan tiram itu masih dalam genggaman tangan mangsa, Mangsa dikejarkan ke hospital dan terpaksa menerima 67 jahitan di kemaluannya.

Kesan Onani

Kesan Onani adalah persoalan yang sering diajukan kebelakangan ini.Kali ini saya ingin berkongsi satu artikel mengenai bahaya onani oleh Dr Ismail Thambi. Menurut beliau, kesan jangka panjang onani boleh menyebabkan

Bagaimanapun, mereka tidak menjelaskan apa perlu dilakukan apabila amalan itu bertukar ketagihan kerana saya menerima banyak soalan daripada mereka yang mengaku ‘penagih onani’.

Masalah itu membabitkan semua peringkat usia dengan sebahagian besarnya remaja dan bujang, tetapi golongan berkahwin turut tidak ketinggalan dengan amalan ini, malah ada yang menyifatkan berasa lebih puas dengan beronani.

Anda boleh bayangkan tekanan yang diberi kepada anggota sulit dan sistem syahwat apabila beronani. Jika anda melakukan onani secara luar biasa seperti rangsangan seksual secara kasar dan kuat untuk mengecapi klimaks, mungkin apabila beristeri, anda mendapati bersetubuh dengannya tidak memberi kepuasan seperti anda kecapi secara onani.

Masalah ini dikenali sebagai ‘Traumatic Masturbatory Syndrome’. Yang menimbulkan masalah ialah onani mengakibatkan klimaks anda berlaku dengan cepat, yang jika berterusan dan diamalkan akan mengakibatkan anda tidak dapat bertahan lama apabila mengadakan hubungan seksual sebenar.

Selain itu, jika merangsang anggota sulit dengan ganas sehingga mengakibatkan ia sakit dan bengkak, mungkin satu hari nanti anda mengalami apabila kerosakan lama menunjukkan kesannya.

Ini kerana anggota sulit adalah organ vaskular dan tidak boleh dirangsang dengan keras. Ia hanya sesuai untuk dirangsang melalui salur faraj wanita.

Berkaitan benih dan kesuburan, ia bukan dalam pengaruh onani. Bagi anda yang sihat dan buah berfungsi dengan baik, ia pasti mampu menghasilkan sperma.

Namun, kerosakan buah boleh berlaku pada bila-bila masa ketika melakukan onani. Jika ia berlaku dan menjejaskan kilang sperma, tentu anda akan mandul kerana sperma tidak lagi dihasilkan ‘kilang’.

Sebagai contoh, anda melakukan onani dalam keadaan tidak terkawal seperti pengaruh alkohol, menyebabkan tidak tahu atau erakan buah

Anda hanya menyari selepas beberapa lama yang buah anda menjadi semakin kecil atau bengkak, dan jika kilang sperma terjejas, anda menjadi mandul.

Sudah tentu perkara yang menyeronokkan sukar dihentikan, kecuali berlaku perkara memudaratkan seperti keradangan buah

sumber:malaskomen

Petuaviral.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*